Οριοδείκτης με Ανακλαστήρα

 

Προδιαγραφές: Οριοδείκτη με Ανακλαστήρα

 

Αλουμινόχαρτο τύπου RA1 χρώμα φύλλου κόκκινο/άσπρο
Yψος: φύλλου 1.000 χλστ
Πλάτος: φύλλου 250 mm Πλευρές φύλλου διπλής όψης
Υλικό: HDPE
Βάρος: 2,70 kg
Ύψος: 1.300 χλστ
Πλάτος: 60 mm
Μήκος: 290 mm

 

 

Πληροφορίες Προϊόντος

Ο Οριοδείκτης με Ανακλαστήρα είναι ιδανικό για χρήση σε διάφορους τομείς όπου μπορεί να χρειαστούν κώνοι κυκλοφορίας ή άλλοι τύποι κώνων.
Με πολύ ορατή σχεδίαση, αυτοί οι οριοθετητές είναι ιδανικοί για χρήση αντί για κανονικούς κώνους κυκλοφορίας. Σχεδόν ένα μέτρο σε ύψος,
αυτοί οι οριοθέτες είναι ιδανικοί για χρήση σε κάθε είδους συνθήκες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χώρους όπως χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων, εργοστάσια κ.λπ.

Αυτοί οι οριοθετητές μεταφέρονται εύκολα και μπορούν να μετακινηθούν εύκολα όταν χρειάζονται.

Βασικά χαρακτηριστικά του Οριοδείκτη

Ο φωτεινός σχεδιασμός αυτών των γραμμών μαζί με το πρόσθετο ύψος διασφαλίζει ότι είναι ορατά από όλους τους πεζούς και τους αυτοκινητιστές στις περιοχές,
καθιστώντας τα εξαιρετικά για χρήση ως αποτρεπτικό μέσο για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο σε μη ασφαλείς περιοχές κ.λπ.

Η προσθήκη της σταθμισμένης βάσης διασφαλίζει ότι αυτοί οι οριοθετητές θα παραμείνουν στη θέση τους ανά πάσα στιγμή, καθιστώντας τους ιδανικούς για χρήση σε εξωτερικούς χώρους με θυελλώδεις ανέμους ή θυελλώδεις συνθήκες.

Διαθέτουν επίσης μια λαβή ενσωματωμένη στο επάνω μέρος του προϊόντος που επιτρέπει στον χρήστη να το σηκώσει και να το μετακινήσει, εάν χρειάζεται.
Αυτό τα καθιστά επίσης ιδανικά για σκοπούς αποθήκευσης ή για τοποθέτηση στο πίσω μέρος ενός φορτηγού εάν χρειάζεται να μεταφερθούν αλλού.

€ Ζητήστε Προσφορά